Cinc presumptes terroristes han resultat morts a trets pels Mossos d'Esquadra al passeig marítim de Cambrils aquesta matinada de divendres. Els fets han tingut lloc en el marc d'un operatiu policial per un possible atemptat terrorista. La policia indica, de fet, que els cinc individus estarien a punt de cometre un atemptat, hores després del que hi ha hagut a les Rambles de Barcelona que ha provocat almenys 13 morts i un centenar de ferits. En el cas del segons fet que ha tingut lloc a Cambrils, un un vídeo d'un vianant, al qual ha tingut accés l'ACN, mostra almenys tres cossos estirats al terra, i les veus que se senten al vídeo expliquen que han estat disparats per la policia. També s'hi veu un quart cos i que els homes duien cinturons explosius.

L'operatiu policial a Cambrils provoca retencions a vies properes a Tarragona, concretament a l'autopista AP-7. Els serveis d'emergència demanen paciència davant de la situació excepcional.

En el marc de l'operació també hi ha hagut almenys una agent dels Mossos d'Esquadra que ha resultat ferida, amb lesions de caràcter lleu.