El líder de Podem, Albano Dante Fachin, va defensar ahir que el grup parlamentari de Catalunya Sí que es pot (CSQEP) faci un debat «profund» sobre el seu posicionament davant la Llei del Referèndum, ja que es tracta d'una coalició en la qual hi pot haver «posicions diferents».

En declaracions a TV3, Fachin va explicar que CSQEP haurà de fer un «debat profund» per intentar buscar una «posició conjunta» davant la votació sobre la proposició de llei del referèndum que van registrar Junts pel Sí i la CUP el passat 31 de juliol, després que els anticapitalistes advertissin de què no s'entendria un vot contrari de les confluències al Parlament.

El secretari general de Podem a Catalunya, Albano Dante Fachin, va assegurar ahir que «en aquest moment que viu Catalunya seria contraproduent, pel paper de Podem, apartar la direcció i tornar a convocar unes primàries».

Va ressaltar que la societat i la militància ara està més preocupada en l'1 d'octubre i no en un debat de primàries. Per altra banda, va criticar la falta de concreció que hi ha al voltant de la llei de referèndum.