Quatre persones van resultar ferides de diversa consideració aquest divendres al migdia en explotar una màquina de venda automàtica en una botiga de Tarragona, segons van informar els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Dos dels ferits es troben en estat greu i han estat traslladats a l'Hospital Joan XXIII de la capital tarragonina i els altres dos -un de poca gravetat i l'altre lleu- han estat evacuats a l'Hospital Santa Tecla. Els fets s'han produït quan passaven uns cinc minuts de dos quarts d'una del migdia al carrer Rovira i Virgili 24. Fins al lloc, s'hi van desplaçar sis vehicles dels Bombers de la Generalitat i cinc unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Segons va explicar el cap de guàrdia dels Bombers a la Regió d'Emergències de Tarragona, Carmel Expósito, l'explosió es va produir quan uns operaris estaven manipulant les màquines. «Creiem que l'explosió ha estat dins d'una de les màquines expenedores, però la causa exacta no la sabem. Sí que hi havia treballadors fent manteniment i creiem que la deflagració deu estar relacionada amb això».