Els Mossos d'Esquadra van detenir un camioner de 64 anys que conduïa el seu vehicle per l'AP-7 a l'altura de Santa Perpètua de Mogoda en estat d'embriaguesa, fent zigues-zagues i amb una taxa d'alcohol en sang vuit vegades superior a la permesa. Els fets es van produir cap a dos quarts de deu de la nit de dissabte, quan un conductor va alertar els mossos que per l'AP-7 circulava un camió fent moviments estranys que el feien sospitar que el conductor estava ebri.

Els agents van localitzar el vehicle, que anava fent batzegades pel segon carril de l'autopista, van cridar l'alto al camioner i el van obligar a aturar-se a l'àrea de servei situada al quilòmetre 143 de l'AP-7. El camioner, un ciutadà d'Angola de 64 anys veí de Portugal, desprenia una forta olor d'alcohol i tenia dificultats per parlar amb coherència i per mantenir l'estabilitat.

En la prova d'alcoholèmia a què va ser sotmès va donar un resultat d'1,25 mil·ligrams d'alcohol per aire espirat, fet pel qual va ser detingut per un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol.

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra van arrestar un home de 34 anys, veí de Sant Cugat del Vallès, després d'una persecució policial que va acabar quan el cotxe va xocar contra un arbre. Els fets es van produir a primera hora del matí, en un control d'alcoholèmia dels Mossos instal·lat al peatge dels Túnels de Vallvidrera. El conductor va fugir i es va iniciar una persecució policial. El fugitiu va entrar a Sant Cugat i, a causa de la velocitat, va acabar estavellant-se contra un arbre. Com a conseqüència del xoc, el cotxe es va incendiar, tot i que el conductor en va sortir il·lès.