10 de juny de 2017
10.06.2017
40 Años
40 Años

L'avió del Tibidabo torna a volar aquest cap de setmana

La rèplica dels primers aeroplans que volaven de Barcelona a Madrid en els anys 20 ha estat reformada

10.06.2017 | 06:30

L'històric avió del parc d'atraccions del Tibidabo, una atracció inaugurada fa 89 anys, tornarà a volar amb passatgers aquest cap de setmana, després de diversos mesos desmuntat i traslladat a un hangar de Castellbisbal (Vallès Occidental), on ha estat reparat i restaurat.

A l'avió, que tornarà a ser reinaugurat demà per les autoritats municipals, se li ha canviat el fusellatge i l'estructura, i li han potenciat la il·luminació per fer-lo més atractiu. Des del febrer passat, l'avió ha estat rehabilitat, amb una nova pintura, una reformada instal·lació elèctrica i un canvi en la seva vella estructura de fusta, que ha estat substituïda per una altra d'alumini més resistent.

La setmana passada, l'avió va ser traslladat des del taller de Castellbisbal de nou al parc, on ha estat reinstal·lat en el seu privilegiat lloc, des d'on es pot contemplar tota la ciutat de Barcelona.

L'avió del Tibidabo és una rèplica dels avions que en els anys 20 feien el pont aeri entre Barcelona i Madrid i des que es va instal·lar fa 89 anys havia donat tantes voltes com l'equivalent a circumval·lar 20 vegades el món.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema