Dos operaris de 27 i 43 anys han mort aquesta tarda en una benzinera de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès) en produir-se una deflagració quan estaven duent a terme tasques de manteniment de la instal·lació.

Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, la deflagració ha passat cap a les 15.15 hores per causes que s'estan investigant.

Els morts són dos treballadors d'una empresa externa de manteniment de la gasolinera que estaven treballant dins d'un dipòsit quan s'ha produït l'accident.

La deflagració ha derivat en un petit incendi que ha generat una intensa fumera i que ha pogut ser ràpidament controlat pels Bombers de la Generalitat.

Els cossos de les dues víctimes han quedat dins del dipòsit i els Bombers de la Generalitat estan efectuant les tasques de rescat dels cadàvers amb equips del cos especialitzat GRAE, que han arribat a la benzinera en un helicòpter.

Els Bombers hi han desplaçat també nou dotacions terrestres i han acordonat el recinte davant el risc que hi pugui haver altres productes tòxics o inflamables afectats per la deflagració.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Sant Sadurní ha fet una crida als ciutadans perquè no s'aproximin al lloc del sinistre ni a peu ni en cotxe.

La benzinera on ha passat el sinistre està situada en una carretera que comunica Sant Sadurní amb Sant Quintí.