La defensa de la família Pujol ha denunciat al jutge que el document que vincula la nota manuscrita de Marta Ferrusola sobre "traspassos de missals" amb una sol·licitud d'operacions a la Banca Reig és fruit d'una "fotocomposició" aportada per l'expresident del BPA Higini Cierco.

En un escrit, al qual ha tingut accés Efe, els advocats Cristóbal Martell i Albert Carrillo alerten el jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata que el document de la Banca Reig ja li va ser remès a través d'una comissió rogatòria, "sense la fotocomposició resultant" d'adjuntar-hi la nota manuscrita de Marta Ferrusola.

Amb el seu escrit d'al·legacions, els advocats dels Pujol intenten qüestionar l'origen del document bancari de sol·licitud d'operacions a compte que inclou una menció manuscrita de Marta Ferrusola, en la qual aquesta va usar suposadament un llenguatge en clau per sol·licitar a la Banca Reig un traspàs de dos milions de pessetes.

"Reverend mossèn, sóc la mare superiora de la congregació, necessitaria que traspassis dos missals de la meva biblioteca a la biblioteca del capellà de la parròquia, ell ja li dirà on s'ha de col·locar. Molt agraïda", diu la nota, signada simplement "Marta".