Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 40 anys, empleat d'una gasolinera de Cerdanyola del Vallès, acusat de col·locar una càmera de vídeo amagada als lavabos de dones de l'estació de servei per espiar les usuàries.

L'home, que va ser detingut el passat dia 21, va col·locar una càmera de vídeo de petites dimensions amagada entre les fulles d'una planta decorativa que hi havia dins del lavabo de dones de la gasolinera, enfocant directament el sanitari. El mateix dia 21, una dona va voler usar els banys de l'establiment, va demanar la clau per entrar, però un dels treballadors va entrar abans que ella amb una excusa i s'hi va estar una bona estona, segons sembla instal·lant la càmera.

Quan la dona va entrar al servei es va adonar que la planta del lavabo tenia alguna cosa «estranya» i, en acostar-s'hi, va veure que hi havia una càmera amb l'objectiu enfocant directament el sanitari.

La víctima va agafar la càmera i la va portar a la comissaria de la policia per denunciar-ho, i els agents van comprovar que hi havia registrades imatges de dones utilitzant el lavabo i de l'autor dels fets amagant la càmera.