L'executiva dels Comuns ja té nucli de coordinació. Així, Xavier Domènech és a partir d'ara el coordinador general del nou partit, i va escollir Xavi Matilla, líder de Terrassa en Comú, com a coordinador d'Organització i Territori.

El líder d'EUiA, Joan Josep Nuet, farà les funcions de secretari mentre que Adrià Alemany, impulsor de Guanyem Barcelona i membre de la coordinadora de BComú, s'encarrega de la relació política dels comuns amb la resta de formacions catalanes i estatals.

La regidora de Castellar del Vallès, Elisenda Alamany, assumeix Comunicació, i és portaveu del nou espai en paral·lel a Lucía Martín, Ernest Urtasun i Gerardo Pisarello.

Marc Parés, professor de Geografia de la UAB i exregidor al Figaró, encapçala l'àrea d'Anàlisi, polítiques públiques i programa. La diputada de CSQP i membre de Podem Jéssica Albiach, l'única del nucli de coordinació que no formava part de la candidatura de Domènech, és la coordinadora de Feminismes i Transparència.

El coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, és el secretari de l'executiva dels comuns. Així ho va explicar el mateix Xavier Domènech en roda de premsa aquest dimarts al Col·legi de Periodistes.