L'exsecretària de Fèlix Millet, Elisabet Barberà, que va estar 35 anys a les ordres del saquejador confés del Palau de la Música, va confirmar ahir que el seu cap lliurava sobres «tancats i gruixuts» a l'extresorer de CDC Carles Torrent, que prèviament ella guardava en una caixa forta.

Gairebé un mes després que, en la seva sonada confessió del 8 de març, Millet incriminés CDC en el suposat cobrament de comissions de Ferrovial a canvi de l'adjudicació d'obra pública, la seva secretària ha assegurat avui al tribunal que jutja l'espoliació que el seu cap lliurava a Torrent sobres «gruixuts, que pesaven», si bé no ha pogut acreditar que tinguessin diners al seu interior perquè estaven «tancats».

Barberà va detallar que era «habitual» que Millet truqués, enviés notes i missatges i es reunís amb Torrent, que va morir el 2005, i que fins i tot el seu nom apareixia a diverses cartes que el saquejador va confessar que li va dictar, en les quals també es feia referència a Ferrovial i a obres públiques com la Ciutat de la Justícia.

També a Daniel Osàcar

Segons la secretària, que va arribar a declarar com a investigada en fase d'instrucció, Millet li lliurava sobres tancats a nom de Torrent perquè els guardés a la caixa forta que hi havia en la tercera planta del Palau de la Música. Posteriorment, quan el tresorer de CDC acudia a l'edifici modernista, el seu cap li ordenava que els anés a buscar per entregar-los. En canvi, la testimoni va assegurar que no li consta que Millet es reunís amb Daniel Osàcar. La secretària de Jordi Montull (mà dreta de Millet), sí que va confirmar que l'extresorer de CDC es reunís al Palau de la Música.