29 de març de 2017
29.03.2017
40 Años
40 Años

La Mesa admet a tràmit la proposta de reforma del Reglament

Es tramitarà per urgència extraordinària i la Junta de Portaveus obrirà en una propera reunió el termini per presentar esmenes a la totalitat

29.03.2017 | 06:30

La Mesa ha admès a tràmit la proposta del Reglament, redactada en ponència conjunta –en una primera i única reunió divendres passat- i signada per JxSí i la CUP. El text es tramitarà pel procediment d´urgència extraordinària, que redueix els terminis a la meitat de la meitat, segons han informat fonts parlamentàries. Ara el text es publicarà al Butlletí Oficial del Parlament i correspon a la Junta de Portaveus, en una propera reunió, acordar l'obertura del termini perquè els grups presentin esmenes a la totalitat.
Segons han acordat la Mesa i la Junta de Portaveus, en el ple de la setmana que ve es debatran i votaran les conclusions de la comissió d´Estudi de les Mesures de Lluita contra la Corrupció per a la Regeneració Democràtica.

L´ordre del dia del ple inclou també el debat de l´informe anual del Síndic de Greuges, que presentarà Rafael Ribó, i el debat de totalitat de la proposició de llei de C's sobre la prevenció de situacions de maltractament de menors en l´àmbit educatiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook