La Fiscalia de Barcelona va arxivar la investigació que va obrir a Aigües Ter-Llobregat (ATLL) arran d'un informe de l'Oficina Antifrau, en descartar irregularitats en la facturació entre aquesta empresa i el grup Acciona, al qual la Generalitat va adjudicar la gestió del servei d'aigües.

En el seu decret d'arxiu, la Fiscalia de Barcelona dóna per tancada la investigació que va obrir per delictes de falsedat documental i/o societaris arran d'un informe d'Antifrau que alertava de suposades irregularitats entre ATLL Concessionària i altres empreses controlades pel grup Acciona.

Antifrau va portar l'informe a la Fiscalia arran d'un informe del sindicat CGT, que denunciava factures suposadament creuades entre almenys dues filials d'Acciona, entre d'altres «múltiples irregularitats» en les prestacions de serveis d'ATLL.

En el seu informe, Antifrau denunciava que aquelles irregularitats podien comportar «significatives conseqüències en perjudici del sector públic» i plantejava la possibilitat de resoldre el contracte de concessió de la societat Aigües Ter-Llobregat, que la Generalitat va adjudicar el 2012, dies abans de les eleccions catalanes, a un consorci liderat per Acciona.

Després d'examinar els resultats de la investigació que va encarregar als Mossos d'Esquadra, que van analitzar documentació vinculada a la facturació de l'ATLL i van interrogar com a testimoni un auditor, la Fiscalia ha conclòs que no s'aprecia «l'existència clara de cap tipus de delicte».