El temporal de pluja, vent i neu que des de divendres afecta Catalunya ha deixat nevades històriques a cotes baixes per ser un mes de març, amb gruixos de 30 centímetres, i acumulacions rècord de pluja a Barcelona , de més de 100 litres per metre quadrat.

Als pobles de l'interior de Tarragona, sobretot a l'Alt Camp i la Conca de Barberà, s'hi van registrar importants gruixos de neu. A Prades s'hi van acumular 27 centímetres de neu. A altres punts, com a Artesa de Segre (Lleida) van ser 15 centímetres. I també 15 a Pujalt, a la comarca barcelonina de l'Anoia, on en el municipi de Calaf (Barcelona) s'han registrat fins a 11 centímetres.

Així mateix, les intenses pluges, acompanyades de tempesta i en algun cas de calamarsa, han afectat des de divendres a la tarda l'àrea metropolitana de Barcelona, així com les comarques d'Osona, Bages i Ripollès.

La capital catalana havia recollit 115 litres metre quadrat des de divendres al matí, un valor que suposa un rècord històric en un mes de març segons les dades de l'Observatori Fabra, que va iniciar els seus registres, el 1913. Durant unes hores, es va activar el seu Pla Municipal d'Emergència .

Els Bombers van atendre entre divendres a les vuit del vespre i dissabte a les tres de la tarda 493 avisos relacionats amb el temporal.