Salvament Marítim va recuperar ahir un cadàver que va localitzar ahir a la tarda a les immediacions del pesquer enfonsat El Fairell. i que podria ser el d'un dels pescadors desapareguts. El vaixell es va enfonsar després de ser envestit per un mercant rus que sortia del Port de Barcelona, dilluns passat, en un sinistre que va causar la desaparició de dos dels tripulants.

Les restes del vaixell estan localitzades a tres milles del port, a prop de 160 metres de profunditat. El cos ha estat localitzat i recuperat pel robot Comanche. Va ser hissat fins a quinze metres per sota del buc de Salvament Marítim Clara Campoamor i des d'allà diversos bussos el van dur fins a la superfície.Un jutge va citar ahir com a investigats el capità i el primer oficial del mercant rus MID Volga 2, que dilluns passat va envestir i va enfonsar a Barcelona el pesquer El Fairell a 160 metres de profunditat, on ahir es va trobar un cos que podria ser un dels dos desapareguts.

Segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el titular del jutjat d'instrucció número 19 de Barcelona va incoar diligències prèvies per un delicte d'imprudència en relació amb aquest accident i demà interrogarà com a investigats el capità i el primer oficial del mercant, tots dos de nacionalitat russa, en ser els màxims responsables de l'embarcació.