L'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, ha assegurat que la constructora Ferrovial "feia donacions" al Palau perquè els diners "anessin a CDC a canvi d'obra pública". "No ho vaig en la confessió" del 2009, ha dit, "però aquesta és la veritat". En la seva declaració durant el judici del 'cas Palau', Millet ha assegurat que no recorda quan va començar aquesta pràctica, tot i que "feia anys", i que hi havia lliuraments en efectiu" als qui van ser tresorers del partit, primer Carles Torrent -que va morir el 2005-, i després a Daniel Osàcar, també acusat en aquest judici. Millet ha afegit que no sap si hi havia algun altre càrrec polític més alt implicat, ja que només parlava amb el tresorer del partit.

Millet: «Va ser un error meu brutal, ho lamento molt, em sento culpable»

L'expresident del Palau de la Música Fèlix Millet ha admès aquest dimecres que va utilitzar fons de la Fundació Orfeó Català per pagar despeses particulars, com obres a casa seva. En la seva declaració com a acusat davant de l'Audiència de Barcelona, Millet ha dit que "va ser un error brutal", que lamenta "molt" i que se sent "culpable".

En tot cas, ha dit que ell va indicar que els diners procedissin de la Fundació, i no del Consorci públic, i que era Jordi Montull qui decidia quines empreses feien les obres.