L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha assegurat que les acusacions del 4% fetes durant el judici del Cas Palau són “pura invenció o pura mentida” i ha ratificat que manté “plena confiança” en l’extresorer Daniel Osàcar. En unes breus declaracions a la premsa abans d’intervenir en un acte a l’Hospitalet de Llobregat, Mas ha defensat que Osàcar ha fet una declaració davant el jutge “molt clara i molt rotunda” respecte el presumpte finançament irregular de CDC. A parer de l’expresident del Govern i president del PDecat, les declaracions de Fèlix Millet i Jordi Montull afirmant que Ferrovial feia donacions al Palau de la Música per finançar CDC a canvi d’adjudicació d’obra pública són “una pura manera de protegir-se”.

Davant una gran expectació mediàtica abans de protagonitzar una conferència organitzada per Òmnium a l’Hospitalet, Artur Mas ha recordat que no ha fet declaracions fins aquest dijous a la tarda perquè “volia conèixer totes les versions” dels principals imputats en el Cas Palau. Finalment, l’expresident de la Generalitat ha accedit a respondre una única pregunta de la premsa hores després que l’extresorer Daniel Osàcar hagi donat davant el jutge una “versió molt clara, rotunda i honesta”, segons Mas.

El també president del PDeCAT ha subratllat que Osàcar té la “confiança” del partit, i ha ratificat les explicacions que l’extresorer ha fet als tribunals. “Ell ha explicat que moltes coses que es van dir el primer dia eren simplement mentida i jo em ratifico en aquesta posició”, ha afirmat Mas, recordant que Osàcar era la persona que tenia la responsabilitat de les finances de l’antiga Convergència Democràtica.

Després de qualificar les acusacions sobre el cobrament de comissions a CDC de “pura invenció o pura mentida”, Artur Mas ha assegurat que també són “una pura manera de protegir-se per part d’alguna gent que necessita reduir les seves penes”. Mas s’ha referit així a Fèlix Millet i Jordi Montull, apuntant que “és de manifest que van estar robant diners del Palau de la Música”.