n Una dona de 85 anys ha mort a Lleida, la matinada de divendres a dissabte, arran de l'incendi en una habitació del pis on residia, situat a la desena planta -d'un edifici de 13-, al número 26 de l'avinguda Madrid. Segons informen els Bombers de la Generalitat, l'avís es va donar a un quart de quatre de la matinada i s'hi van traslladar tres vehicles d'aigua, el vehicle autoescala i tres dotacions de comandament, que en accedir al pis van comprovar que el foc ja estava extingit.

Només es va trobar una estança afectada per les flames, amb un sofà calcinat i la resta del mobiliari afectat. La inquilina del pis, que vivia sola, es va localitzar estesa a terra a l'habitació del costat. Els bombers van revisar tot l'edifici i van certificar que l'estructura no ha quedat malmesa. Així mateix, van obrir la investigació per esclarir les causes del foc.

Fins el lloc del sinistre també van anar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, així com diverses de la Guàrdia Urbana de Lleida i unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A l'espera d'una confirmació de les causes de l'incident, diverses fonts van informar que, inicialment, es descarta un possible cas relacionat amb la pobresa energètica.