La portaveu de Junts pel Sí (JxSí), Marta Rovira, va protestar davant la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, pel fet que la líder de C's, Inés Arrimadas, pogués replicar Jordi Turull, amb qui va protagonitzar una tensa picabaralla.

Al tram final, el president del grup de JxSí, Jordi Turull, va centrar bona part de la seva intervenció a carregar contra C's, utilitzant un to dur que va molestar Arrimadas. «A vostès no els agrada la democràcia», li va etzibar Turull després de recordar que va afirmar fa uns dies que «no acceptaria els resultats d'unes eleccions si és per declarar la república catalana». «Jo sí que acceptaré un resultat en contra de la república catalana», va afegir, insistint: «Posi's tranquil·la i accepti la democràcia».

Arrimadas va demanar la paraula i va etzibar a Turull: «Tan malament li sembla que m'ha replicat Puigdemont que ha hagut de corregir-lo?, Puigdemont diu que he tingut un to cordial. Si té complex de president no és el millor moment per demostrar-ho».

Rovira va demanar la paraula per queixar-se que, després de la intervenció de Turull, pogués replicar Arrimadas, quan estava previst que el president de JxSí tanqués el debat. Rovira va proposar que en la pròxima Junta de Portaveus s'aclareixi aquest tipus de qüestions en un debat pautat.