L´alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i els Mossos d´Esquadra han protagonitzat una picabaralla a Twitter aquest dimecres al migdia arran del desnonament d´una família amb nens a Sants. "Exigim a @govern que @mossos no torni a desnonar mai més una família amb criatures. Els drets dels infants han de prevaldre sempre!", ha escrit l´alcaldessa, un missatge que ha estat respost amb quatre piulades per part de la policia catalana. Els Mossos d´Esquadra han precisat que han actuat "a instàncies de l´autoritat judicial per donar protecció als funcionaris judicials encarregats d´executar el desnonament" i han lamentat que se´ls posi "en el punt de mira d´una problemàtica que hauria de ser afrontada des d´àmbits polítics i socials".

Així mateix, els Mossos també han volgut matisar que ells no són els encarregats d´executar el desallotjament de la família perquè no tenen competències "per tirar endavant o aturar un desnonament".

Colau ha replicat posteriorment les quatre piulades dels Mossos d´Esquadra assegurant que el tuit inicial "apel·lava" al Govern. "Aquest desnonament no s´hauria d´haver produït i menys amb infants", ha afegit.