Joan Pere Gómez i Comes (1968) ha estat nomenat nou gerent de Ports de la Generalitat, empresa pública adscrita al departament de Territori i Sostenibilitat, que gestiona 26 instal·lacions portuàries a la costa catalana. Gómez substitueix en el càrrec Dolors Rodríguez, que s'ha jubilat aquest estiu.

En l'àmbit professional, ha estat responsable de l'Oficina del Delegat del Govern a les Terres de l'Ebre durant més de cinc anys. De l'any 2003 al 2010 havia estat regidor i tercer tinent d'alcalde a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, on va ocupar carteres d'urbanisme, joventut, esports, mitjans informatius, formació i treball. També va ser portaveu del govern municipal.

Ha estat portaveu del Consell Comarcal del Baix Ebre, del qual actualment n'és portaveu adjunt. També és portaveu del grup Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a l'Ametlla de Mar.

Instal·lacions gestionades

Ports de la Generalitat gestiona els ports de Llançà, Port de la Selva, Roses i l'Escala (Alt Empordà), l'Estartit, Palamós i Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), Blanes (Selva), Arenys de Mar (Maresme), Garraf, Vallcarca i Vilanova i la Geltrú (Garraf), Cambrils (Baix Camp), l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Deltebre (Baix Ebre), Sant Carles de la Ràpita (Montsià), Alcanar (Montsià) i les Cases d'Alcanar (Montsià); les dàrsenes pesqueres de Mataró, el Masnou (Maresme) i Torredembarra (Tarragonès); i quatre embarcadors al riu Ebre situats als municipis de Sant Jaume d'Enveja, Deltebre (Baix Ebre), Amposta (Montsià) i Tortosa (Baix Ebre).