Els Mossos d'Esquadra van detenir una dona de 35 anys en l'operació que van dur a terme des de primera hora del matí d'ahir a tres cases okupades de Barcelona arran d'una investigació impulsada per la Fiscalia d'Alemanya per diversos atracaments a entitats bancàries comesos en aquest país.

Segons va informar la policia catalana en un comunicat, els Mossos d'Esquadra van dur a terme l'operació en el marc d'una col·laboració amb la Polizei Landeskriminalamt Nordrhein-Westfalen d'Alemanya, en compliment d'una comissió rogatòria internacional. Segons la policia catalana, els autors dels assalts accedien a les oficines, on intimidaven els treballadors amb armes de foc.

Els Mossos van entrar a primera hora del matí, per ordre judicial, en tres cases okupades de Barcelona, una d'elles al Bloke Fantasma, al barri de Gràcia de Barcelona. Una vintena de joves okupes es van concentrar des de primera hora als voltants d'aquest edifici.

Un càmera de BTV va ser agredit mentre cobria la informació del registre policial. Segons la cadena, un grup de persones concentrades als voltants de la casa okupada va agredir el càmera, al qual van trencar la camisa i van robar l'equip de gravació i va haver de refugiar-se en una farmàcia fugint dels seus agressors.