10 de abril de 2016
10.04.2016

Optimisme a ICV: «Estem a quinze mesos de guanyar les eleccions a Catalunya»

La coordinació nacional d'ICV insta a "engrandir i estabilitzar" l'espai de confluència, critica la CUP i es desmarca d'un govern "del procés, del procés de refundació CDC"

10.04.2016 | 16:11
Els coordinadors nacionals d´ICV David Cid i Marta Ribas en la cloenda de l´11a Assemblea Nacional d´ICV,

El coordinadors nacionals d'ICV, Marta Ribas i David Cid, han clausurat aquest diumenge l'Assemblea Nacional dels ecosocialistes, que s'ha marcat com a full de ruta el referèndum, l'espai de confluència de l'esquerra i el rescat social. "Estem a quinze mesos de guanyar les eleccions a Catalunya", ha arengat Ribas.

"De derrotar l'hegemonia de la dreta, amb un gran espai nítidament d'esquerres", que apoderi, i que sigui feminista, ecologista, municipalista "i des de baix". En aquest sentit, ha clamat per "enfortir" l'estratègia de confluència i per tant "engrandir i estabilitzar" les passes d'aquest any electoral.

També ha intervingut Cid que, a més, ha carregat: "Som l'única tradició política que mai ni per acció ni per omissió ha fet president algú de dretes, d'un partit corrupte com CDC, no passarà mai". Així, ha assegurat que els ecosocialistes volen un "govern de la gent" ni un govern "del seu procés, el procés de refundació de CDC".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema