Els Mossos d'Esquadra han detingut un fugitiu de la presó que va intentar atropellar amb un vehicle robat uns agents que havien muntat un dispositiu a Cambrils per intentar detenir-lo. El detingut és un home de 31 anys d'edat i veí de Fraga (Osca), sobre el qual pesaven diverses ordres d'ingrés a la presó i una fugida de centre penitenciari. El detingut està acusat dels delictes de robatori i furt d'ús de vehicle, conducció temerària, atemptat als agents d'autoritat, desobediència i danys.

Els fets van ocórrer al voltant de les dues de la matinada de divendres, quan un cotxe amb dos ocupants va forçar un control que la Policia Local de Mont-Roig del Camp havia muntat a Miami Platja després de copejar el vehicle policial. El vehicle va fugir després a tota velocitat cap a la carretera N-340 en direcció a Cambrils.

Alertats per la Policia Local de Mont-Roig del Camp, els Mossos van establir controls a les rotondes de la N-340 i la T-312 al seu pas per Cambrils per interceptar el vehicle. Però, novament, aquest va forçar-ne un intentant atropellar els agents i va emprendre de nou la fugida a tota velocitat, posant en perill també la vida d'altres conductors, segons les fonts.

Finalment, el conductor del vehicle sospitós va perdre el control en topar amb una vorera i els dos ocupants van fugir a peu cap a la riera de Cambrils i van entrar en l'aparcament d'un supermercat, on un d'ells va poder ser detingut mentre que l'altre va aconseguir fugir.

A l'interior del vehicle robat els agents van trobar bosses amb eines utilitzades habitualment per cometre robatoris amb força.

La investigació continua oberta per intentar identificar i detenir el segon ocupant del vehicle, segons les fonts.