01 de abril de 2016
01.04.2016

El PPC acusa el PSOE i C's de «posar en perill» el paper de les diputacions

01.04.2016 | 06:30

Una trentena de populars es van reunir ahir per «reivindicar el paper municipalista de la Diputació de Barcelona». El president del grup del PPC a la Diputació de Barcelona i regidor de Castelldefels, Manuel Reyes, va encapçalar l'acte celebrat a les portes de la institució supramunicipal en defensa de la seva continuïtat i per reclamar que cap pacte de govern a Espanya les modifiqui o elimini. El líder del partit a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, també hi va assistir per donar el seu suport al paper de la Diputació.
Segons Reyes, el pacte entre PSOE i C's està «posant en perill» les Diputacions i el «paper importantíssim» que li atribueixen en la prestació de serveis als municipis i als ciutadans.
Per al PPC, en el cas de Catalunya a més, si les Diputacions desapareixen seria «una oportunitat» que jugaria a favor dels sobiranistes. Reyes va assegurar que sense aquestes institucions, els partidaris de la secessió «aprofitarien» els diners dels seus pressupostos per «destinar-los a la causa de la independència».
Per Reyes, el treball de la institució supramunicipal és «un paper importantíssim que dóna suport als municipis, als veïns i als seus serveis, als ajuntaments, als serveis socials, a l'ocupació, a l'activitat municipal o a la cultura».
En aquest sentit, va apuntar directament als líders del PSOE, Pedro Sánchez, i de C's, Albert Rivera, acusant-los de «desconèixer la feina de les Diputacions».
«Els convidem a que vinguin per la Diputació de Barcelona i els explicarem la feina que es fa. Igual que passegen per Madrid, que passegin pels 1.700 km de carreteres que manté la Diputació o pels 433 ponts que manté i que ningú mantindria si desaparegués», va afegir.??

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook