Un total de 12 persones que viatjaven en l'autocar que es va accidentar diumenge passat a Freginals continuen hospitalitzades, després d'aconseguir l'alta ahir dos ferits, mentre que el conductor de l'autocar continua en estat crític.

Segons l'últim informe facilitat pel Departament de Salut de la Generalitat, dos dels pacients es troben en estat greu i nou, en estat menys greu. El conductor, l'únic ferit en estat crític, està ingressat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Les dues últimes altes corresponen a joves que han tornat als seus països d'origen des dels hospitals de Bellvitge i Clínic.

El conseller de Justícia, Carles Mundó, va denunciar dijous que els ministres de Justícia, Rafael Catalá, i d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, s'han desentès de la tragèdia de Freginals. En una entrevista a Rac-1, Mundó va assegurar que no ha tingut cap contacte amb Catalá sobre l'accident, ja que el ministre «no s'ha interessat» per cap aspecte relacionat amb aquest sinistre. «Tampoc hi ha hagut massa interès, sent amables, per part del ministeri d'Afers Estrangers», va indicar.