22 de març de 2016
22.03.2016

Les autoritats mostren el seu condol en «un dia molt trist i molt dur»

22.03.2016 | 06:30

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, es va mostrar ahir afectat per l'accident d'autobús dels joves estudiants que tornaven de València a Barcelona. «És un dia molt trist i molt dur. No podem més que acompanyar en el dolor les víctimes i les famílies», va dir el president després de participar en els cinc minuts de silenci en record dels joves Erasmus a la Universitat de Barcelona.
A més, Puigdemont va animar els catalans «que vulguin expressar la seva solidaritat i condol» a assistir a l'edifici del rectorat de la UB per «mostrar el suport» tant als supervivents de l'accident com als familiars i amics de les víctimes.
La Comissió Europea (CE) va expressar ahir el seu condol a les famílies de les 13 estudiants Erasmus. El portaveu comunitari Margaritis Schinas va expressar, en nom del president de la CE, Jean-Claude Juncker, i de tot el col·legi de comissaris, el condol a les famílies.
A Itàlia, les mostres de dolor i de dol no van deixar de produir-se ahir per la mort de set estudiants d'aquest país, entre 22 i 25 anys.
França va enviar ahir també el seu condol. El ministre francès d'Exteriors, Jean-Marc Ayrault, va assenyalar en un comunicat que el seu departament està mobilitzat per «aportar tot el suport necessari a la família» d'aquesta jove francesa, i que tant l'ambaixada a Madrid com el consolat a Barcelona estan «en estret contacte amb les autoritats locals».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema