16 de març de 2016
16.03.2016

El Govern acudirà a la UE per denunciar els "incompliments" de l'estat amb el corredor mediterrani

Puigdemont farà pinya amb l'executiu valencià

16.03.2016 | 14:21
El Govern acudirà a la UE per denunciar els "incompliments" de l'estat amb el corredor mediterrani

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha anunciat avui que el seu Govern prepara una ofensiva per reivindicar la construcció del corredor ferroviari mediterrani, fent pinya amb l'executiu valencià i denunciant davant la Unió Europea els "incompliments de l'Estat espanyol".

En la sessió de control al president de la Generalitat, en el ple d'avui al Parlament, Puigdemont ha explicat que dilluns que ve el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, es reunirà amb la consellera valenciana d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador.

Una reunió que, segons Puigdemont, ha de servir "per començar a teixir les aliances imprescindibles perquè el corredor mediterrani vagi prosperant".

A més, Puigdemont convocarà en les pròximes setmanes la primera reunió d'una "taula estratègica pel corredor mediterrani", en la qual espera que s'impliquin "administracions i agents econòmics i socials".

El Govern vol establir també una "interlocució" directa amb les institucions europees per "explicar que l'Estat espanyol no està complint" els seus compromisos perquè el corredor mediterrani sigui una realitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook