El cas del veler rescatat a la costa del Masnou serà subjecte a una investigació per tal de determinar si el patró de l'embarcació va cometre alguna imprudència. El temporal i la mala mar van dificultar, i molt, les tasques de rescat dels sis ocupants del vaixell, que no podia tornar a port el passat dissabte a la costa central del Maresme a causa del temporal de vent i mala mar que es va registrar a la zona.

Durant sis hores, els tripulants van ser sacsejats per la força de les onades, però sense patir ferides greus, ja que van poder ser rescatats després de diversos intents per part de tècnics de Salvament Marítim, que els van socórrer amb dues embarcacions i el suport, també, d'efectius dels Bombers. L'avís es va donar a les sis de la tarda i la tripulació, que es troba sana i estàlvia, no va poder trepitjar terra ferma fins la mitjanit.

El veler, de 15 metres d'eslora, va sortir del port del Masnou a mitja tarda del passat dissabte per fer una classe pràctica per ser patró, i hi viatjaven el patró i cinc alumnes d'edats compreses entre els 35 i els 60 anys. Quan a la tarda tornaven cap a port, van ser arrossegats pel temporal i se'ls va trencar el motor.