Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir el conductor i l'ocupant d'una moto robada després d'una persecució, en la qual van anar contra direcció, van atropellar un vianant, que els va poder esquivar llançant-se a terra, i van acabar xocant amb un taxi, pel que van patir ferides de diversa consideració.

Segons van informar fonts policials, aquesta persecució va succeir cap a la 1 del migdia al districte de l'Eixample de Barcelona, entre els carrers Villarroel i París, quan agents de la Unitat Regional de Motos dels Mossos d'Esquadra van cridar l'alto a una moto en la qual viatjaven dues persones d'uns vint anys, que circulaven pel carril Bus.

El conductor, que no tenia el carnet de conduir, i el seu acompanyant van fer cas omís a l'alto i van prosseguir la marxa, davant la qual cosa els agents els van començar a perseguir, també en moto, moment en el qual els dos joves van circular en contradirecció i van arribar a pujar en algun moment a la vorera, segons la versió policial.

En la seva fugida, la moto en la qual anaven els joves va estar a punt d'atropellar un vianant, que va poder esquivar el vehicle llançant-se a terra, pel que pateix ferides de caràcter lleu. Posteriorment, la moto robada en la qual anaven els dos joves va xocar amb un taxi, quan es trobaven a l'altura del carrer París.

A causa de l'impacte, els dos ocupants de la moto, que van caure a terra, van patir lesions de diversa consideració, mentre que el taxista va resultar il·lès.