La Fiscalia Anticorrupció sol·licita quatre anys i mig de presó i nou d'inhabilitació per a l'exalcalde de Torredembarra Daniel Masagué (CiU), acusat dels delictes de malversació i prevaricació per la presumpta adjudicació a dit del lloguer de dos locals. A més de l'exalcalde, entre els encausats hi ha sis regidors i exregidors, quatre extècnics municipals, un advocat i dos empresaris, la majoria dels quals s'enfronten a penes d'entre dos i quatre anys de presó.

La investigació s'emmarca en la peça separada número 1 del conegut com cas Torredembarra de presumpta corrupció. El jutjat d'instrucció número 1 del Vendrell ja ha finalitzat la instrucció de la peça i ha acordat l'obertura de judici oral, declarant la competència de l'Audiència de Tarragona sobre la causa. Els fets que es portaran a judici es remunten als anys 2011 i 2012.

El novembre del 2014 jutge va desvincular d'aquesta peça la regidora Èlia Rodríguez (UDC) i els empresaris Jordi Sumarroca -vinculat a l'empresa Teyco- i Blas Niubó. En el seu escrit d'acusació, la Fiscalia Anticorrupció considera que els implicats van impulsar dos contractes d'arrendament de dos locals al municipi, malgrat que eren sabedors que «eren contraris a la llei» i que suposaven una «pèrdua de diners de l'Ajuntament». Un local estava pensat per assajos de grups municipals i d'altres associacions culturals. Tot i això, el local s'ha mantingut tancat i sense ús.

El ministeri públic subratlla que, en ambdós casos, els acusats van «actuar sent conscients que els locals no eren únics ni singulars, que no hi havia urgència per llogar-los» i que existien obstacles insalvables per a la legalitat dels expedients. A més, indica que la cap de contractació va justificar la contractació directa -sense concurs o licitació- per evitar els informes desfavorables del secretari i l'interventor. Anticorrupció constata que, en tots dos casos, la taxació per a la fixació del preu la van realitzar serveis externs i que, a més, es va integrar en els contractes d'arrendament una opció de compra que a l'inici de l'expedient no es contemplava.