22 de febrer de 2016
22.02.2016

La CUP vol deixar BCN World per la pròxima legislatura

Mireia Boya referma el rebuig a un projecte que estigui basat en el joc i l´especulació urbanística

22.02.2016 | 11:31
Mireia Boya i Anna Gabriel al Parlament

La presidenta del grup parlamentari de la CUP, Mireia Boya, creu que aquesta legislatura no cal tirar endavant projectes com el de BCN World tenint en compte "l´anomalia democràtica" actual. En declaracions a Rac 1, Boya ha apostat per esperar les eleccions constituents i que el govern que en surti "faci el que vulgui" amb el projecte.

"Ara no és el moment. La feina és una altra", ha assegurat Boya que veu "dèbil" l´equilibri amb Convergència i afirma que "no és normal" que CDC pacti amb la CUP. La presidenta de la formació al Parlament ha refermat el rebuig del seu grup a un projecte que es basi en el joc i l´especulació urbanística i ha afegit que hi ha consens dins la CUP pel que fa al model territorial.

Boya ha avisat que la CUP mantindrà una posició contraria a aquest tipus de projecte: "Si ens provoquen, contestarem i, a banda, la CUP no està absorbida per JxSí. Seria un error", ha afegit. A més, ha considerat que el projecte està mal plantejat des del principi i ha apostat per fer-lo entre tots i fer debats per saber cap a on pot anar tot lamentant que s´hagi "imposat" un determinat model.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook