El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha decretat serveis mínims davant la convocatòria de vaga al metro de Barcelona els dies 22 i 24 de febrer, coincidint amb la celebració del Mobile World Congress. Els serveis mínims fixats són del 50% en hores punta, entre les 6.30h i les 9.30h i entre les 16h i les 20h de la tarda. La resta de de franges horàries el metro funcionarà al 30%.

Els treballadors del metro de Barcelona han rebutjat la proposta que va presentar la direcció de l'empresa en l'última reunió amb el comitè per negociar un nou conveni col·lectiu. D'aquesta manera, la plantilla ha acordat mantenir la vaga convocada per al 22 i 24 de febrer, en plena celebració del Mobile World Congress.

La votació ha estat unànime a favor del no a la proposta de la direcció. Concretament hi ha hagut 1.125 vots a favor, una abstenció i cap vot en contra en les dues assemblees d'aquest dijous. Al matí han votat unes 700 persones i a la tarda unes 400.

L'empresa proposava apujar el sou un 1% i fer contractes de jornada completa a 250 de les 600 persones que en tenen de jornada parcial.