09 de febrer de 2016
09.02.2016
40 Años
40 Años
Afectació a tota la xarxa

Interrompuda la circulació de trens a Barcelona per la presència de fum als túnels

La incidència afecta Plaça de Catalunya, Sagrera Meridiana, Arc de Triomf, Clot Aragó, Passeig de Gràcia i Estació de França

09.02.2016 | 09:34
Cues de viatgers a Badalona.

La circulació de trens està interrompuda a sis estacions de Renfe de Barcelona per la presència de fum a l'interior dels túnels, segons ha informat la companyia en un comunicat. Les estacions afectades són Sagrera Meridiana, Arc de Triomf, Clot Aragó, Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya i Estació de França. També està afectada la L1 del metro, sense servei entre les estacions de Glòries i Espanya, segons l'Ajuntament de Barcelona. L'origen del fum s'ha localitzat a la zona de l'estació d'Arc de Triomf, on en aquests moments hi estan treballant els Bombers de Barcelona.

Segons un comunicat de Renfe i Adif, es desconeixen les causes de la presència de la gran acumulació de fum que s'ha detectat a l'interior dels túnels. Tècnics d'Adif han informat cap a la una de la matinada d'una gran quantitat de fum a prop de l'estació d'Arc de Triomf i han sol·licitat la intervenció dels Bombers de Barcelona.

Dotze dotacions d'aquest cos han estat treballant des de quarts de dues de la matinada per localitzar l'origen del fum, segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona, que ha activat el Pla Bàsic d'Emergència Municipal. Finalment, l'origen del fum s'ha localitzat a l'estació d'Arc de Triomf.

Arran d'aquesta incidències, les línies R1 i RG1 finalitzen el seu servei a Badalona; els trens de la R2 nord i la R11 finalitzen a Sant Andreu Comtal; els de la R2 sud, R4 i Regionals del corredor sud inicien i finalitzen el seu trajecte a Sants; els de la R3 i la R4 a Sant Andreu Arenal, i hi ha un servei de carretera entre l'estació de Sants i l'Aeroport del Prat.

Pel que fa les línies d'alta velocitat, no han resultat afectades i funcionen amb normalitat des de l'Estació de Sants, on els viatgers podien sentir la pudor de fum des de la zona de les andanes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook