03 de febrer de 2016
03.02.2016

L'excap de CatDem Agustí Colomines dirigirà l'Escola d'Administració Pública

Doctorat en Història, va dirigir la fundació vinculada a Convergència que va estar en el punt de mira per les donacions econòmiques d'empreses

03.02.2016 | 06:30
Agustí Colomines (dreta) amb Jordi Turull en una imatge d´arxiu.

El Govern va nomenar l'exdirector de la Fundació Catalanista i Demòcrata i actual CatDem (2007-2013) Agustí Colomines director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya. Nascut a Barcelona el 1957, Colomines és llicenciat en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i doctorat en Història Contemporània pel mateix centre.
Entre d'altres responsabilitats, ha dirigit el Centre Unesco de Catalunya (2004-2007).
També ha estat director acadèmic de l'Àrea d'Estudis Nacionals i Identitaris de l'Institut Internacional de Postgrau de la Universitat Oberta de Catalunya (2008-2011) i director dels Estudis d'Arts i Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya (2010-2011). L'any 2007 es va fer càrrec de la fundació que ara s'anomena CatDem, vinculada a Convergència Democràtica i en el punt de mira de la justícia per rebre suposadament donacions econòmiques per part d'empreses.
Entre d'altres nomenaments del Govern, hi ha el de l'expresident de la JNC i el fins ara director Consell Català de l'Esport, Gerard Figueras, nou secretari general de l'Esport. D'altra banda, el Consell Executiu també va aprovar el nomenament de l'exdiputada d'ERC Marta Vilalta com a nova directora general de Joventut, i de l'exdiputada d'Unió i actual membre de Demòcrates de Catalunya Mercè Jou com a secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya, depenent del Departament d'Empresa i Coneixement. Altres nomenaments són els d'Antoni Reig com a nou director del Consell Català de l'Esport.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema