El programa 'El matí i la mare que el va parir' de Ràdioflaixbac ha aconseguit parlar aquest dijous al matí per telèfon amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, després que un dels seus membres es fes passar pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i li proposés una reunió aprofitant "que hi ha un nou interlocutor i per començar amb bon peu". La trucada ha passat els filtres dels assessors i el mateix Rajoy ha contestat al telèfon i li ha mostrat la seva disposició a celebrar la trobada, ja que aquests dies disposava d'una "agenda molt lliure". Ha estat en aquests moments quan el conductor del programa li ha confessat que es tractava d'una imitació i el president espanyol ha donat per finalitzada la conversa després d'encaixar la broma.

Prèviament, un suposat assessor de Presidència de la Generalitat ha contactat amb el gabinet del president de Rajoy, que li ha passat la trucada al president espanyol. Rajoy ha saludat el suposat president català i li ha recordat que es van conèixer en la inauguració de l'AVE a Girona en l'etapa de Puigdemont com a alcalde.

El president espanyol ha explicat a l'imitador del president català que el Rei aquests dies està fent consultes als grups polítics escollits a les darreres eleccions i ha admès que "no sé com acabarà", però que en funció si hi ha investidura o no podrien concretar una reunió a partir del dilluns 25 de gener en un termini de 24-48 hores.

Un cop els responsables del programa li han comentat que es tractava d'una broma i que no es pensaven que arribés tan lluny, Rajoy ha encaixat la broma, tot i deixar anar que "això no és seriós".