14 de gener de 2016
14.01.2016
Un dels detinguts, en llibertat

Interior investiga les suposades irregularitats als Bombers en la contractació de mitjans aeris

El Departament no descarta presentar-se com a part perjudicada si hi haguessin hagut actuacions il·lícites

14.01.2016 | 20:58

El Departament d´Interior ha obert un procediment d´informació reservada per esbrinar l´actuació de dos funcionaris en actiu que estant sent investigats pel jutjat d´Instrucció 2 de Sagunt. El jutjat investiga si es van produir irregularitats al cos de Bombers en la contractació de mitjans aeris. Així mateix, Interior ha informat que també s'ha obert un procediment d´informació reservada per esbrinar les actuacions dutes a terme per un exfuncionari, detingut aquest dimecres igual que els dos funcionaris. Interior està revisant també els diferents expedients de contractació de mitjans aeris, per comprovar que "totes les actuacions s´han fet de forma correcta i seguint els procediments establerts".

Des d´Interior s'ha afegit que es continua oferint la "màxima col·laboració" amb les investigacions judicials obertes, així com que posarà a disposició del jutjat tota la documentació que li sigui requerida.

Finalment, el Departament està estudiant comparèixer com a part perjudicada en les diligències que es duen a terme en el jutjat d´Instrucció 2 de Sagunt per defensar els interessos de la Generalitat, en cas que s´haguessin produït actuacions irregulars.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook