El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha signat aquest dimecres a la tarda el decret de nomenament dels nous membres del Consell Executiu, que prendran possessió del càrrec aquest dijous, a les deu del matí, en un acte al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. A banda del que ja ha transcendit hi ha dues novetats: Joan Vidal de Ciurana serà el secretari del Govern, i Meritxell Borràs serà consellera de Governació, Administracions Públiques i també Habitatge.

Així, Oriol Junqueras i Vies, serà titular del Departament d´Economia i Hisenda i vicepresident del Govern. Neus Munté i Fernández exercirà de consellera de la Presidència. Raül Romeva i Rueda serà conseller d´Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència.

Meritxell Borràs i Solé, serà, com s'esmentava, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge. Meritxell Ruiz i Isern serà consellera d´Ensenyament. Antoni Comín i Oliveres serà conseller de Salut.

Jordi Jané i Guasch serà conseller d´Interior. Josep Rull i Andreu serà conseller de Territori i Sostenibilitat. Santi Vila i Vicente serà conseller de Cultura. Carles Mundó i Blanch serà conseller de Justícia.

Dolors Bassa i Coll serà consellera de Treball, Afers Socials i Famílies. Jordi Baiget i Cantons serà conseller d´Empresa i Coneixement. Meritxell Serret i Aleu serà consellera d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. I finalment, Joan Vidal de Ciurana serà secretari del Govern.