22 de desembre de 2015
22.12.2015

La Junta Electoral expedienta el conseller Vila per inaugurar obres en campanya

22.12.2015 | 06:30

La Junta Electoral ha obert un expedient sancionador contra el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; l'alcalde de Reus i candidat al Senat per Democràcia i Llibertat, Carles Pellicer; i el delegat del Govern al Camp de Tarragona, Joaquim Nin, després de la visita a les obres de reforma del tram de la carretera TV-3141 que van fer el 14 de desembre.
El PSC i C's van presentar diverses denúncies a la Junta Electoral entre el 15 i el 17 de desembre on apunten que es va fer una "visita de caràcter inaugural" de la carretera que connecta el Santuari de Misericòrdia amb la rotonda de la T-11 en període electoral i que això podria constituir una infracció del que es preveu a l'article 50 de la Llei Orgànica 5/1985, reguladora del Règim Electoral General.

"Fora de lloc"
Ara, Vila, Nin i Pellicer tenen 15 dies per presentar al·legacions. El president de la Federació del PSC a Tarragona i coordinador de la campanya de la formació, Xavier Sabaté, va considerar que la visita de Vila va estar "fora de lloc" i va afirmar que "tothom sap que fa temps vam elaborar unes normes estrictes sobre com actuar en campanya electoral".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook