L'exprimer secretari del PSC, Pere Navarro, ha carregat aquest dilluns contra la candidata dels socialistes catalans per a les eleccions del proper 20 de desembre, Carme Chacón, i els seus moviments interns, que van acabar per apartar-lo en la candidatura i van desembocar en la seva renúncia a aparèixer a la papereta en un lloc no destacat. Segons ha explicat a Rac1, ni Chacón ni el seu equip li han donat "cap argument polític" per no incloure'l als primers llocs de la candidatura per Barcelona. "La dinàmica interna ha fet que s'hagi primat més la protecció de determinades persones per confiances personals" que no "els interessos col·lectius", ha dit Navarro, tot lamentant que no s'hagi valorat "el que representa" la seva "trajectòria".

En aquest mateix sentit, ha explicat que, després de com s'han confeccionat les llistes del PSC per al 20-D, "la sensació" que té és "que hi ha coses que no s'han fet bé i que s'han de millorar". "Represento coses més enllà de la meva persona, un recorregut polític, i jo volia aportar aquest granet de sorra en la propera legislatura al Congrés. Altres companys van pensar que no era oportú, i crec que el més digne és retirar-te", ha sentenciat, tot afirmant que se li va oferir anar al Senat però va rebutjar-ho perquè "no volia treure-li el lloc a Carles Martí ni a José Montilla".

De la mateixa manera, ha criticat que s'hagi volgut "protegir" persones de la confiança de Carme Chacón com José Zaragoza o German Rodríguez. En aquest sentit, i replicant a la cap de llista, que va dir que s'estimava molt a Navarro, l'exlíder del PSC ha dit que ha "vist millors formes d'estimar". "No ens hem d'estimar els uns als altres al PSC. El que hem d'estimar és el que representem", ha dit.

Malgrat tot, ha dit que ni ha "estripat ni pensa estripar el carnet". En aquest mateix sentit, ha assegurat que tot i les discrepàncies amb Carme Chacón, pensa fer campanya pels socialistes i "intentar que Pedro Sánchez sigui el proper president del govern espanyol".