El Consell Nacional extraordinari del PSC ha ratificat Carme Chacón com a cap de llista per a les eleccions generals del 20 de desembre. El número dos de la llista serà finalment Germán Rodríguez, que també serà el cap de campanya. Una de les sorpreses ha estat l'absència de l'exprimer secretari del PSC Pere Navarro de la llista del Congrés i també del Senat, tot i que comptava amb el suport del primer secretari del partit, Miquel Iceta, i també havia rebut el suport de la federació del Vallès Occidental Oest.

Chacón ha assegurat aquest dissabte en la seva intervenció al Consell Nacional que es tracta d'unes llistes "cremallera" que barregen "joventut i veterania", i que s'han renovat en un 76%. El PSC ja ha aprovat la seva llista de cara les eleccions generals del 20 de desembre amb una renovació del 76%, segons ha explicat aquest dissabte la candidata del partit, Carme Chacón. Segons ella, es tracta d'una llistes que combinen "joventut i veterania" i s'ha emocionat assegurant que "homes i dones fan cremallera per cosir el millor vestint per a la igualtat".

D'aquesta manera, la llista té un format 'cremallera', ja que alterna homes i dones. Chacón també ha volgut destacar que la filla d'Ernest Lluch, Eulàlia Lluch, tancarà la llista per Barcelona. Una de les grans sorpreses ha estat que l'exprimer secretari del PSC Pere Navarro no apareix a cap llista, ni a la del Congrés ni tampoc a la del Senat. Navarro comptava amb el suport del primer secretari del partit, Miquel Iceta, i també havia estat avalat per la federació del Vallès Occidental Oest. Chacón ha volgut posar com a número 2 German Rodríguez, que també serà el director de campanya. José Zaragoza anirà de número 4 i Maurici Lucena de número 6. La candidatura a Girona estarà encapçalada per Marc Lamuà, a Lleida per Mònica Lafuente i a Tarragona per Joan Ruiz. Pel que fa al Senat, la llista l'encapçalarà Carles Martí.