09 de octubre de 2015
09.10.2015
Comparexença el 15 d'octubre al TSJC

Les entitats sobiranistes preparen un acte perquè els alcaldes donin suport a Mas

L'ANC, Òmnium, l'AMI i l'ACM estan tancant els detalls de les diverses accions per acompanyar el president en la declaració davant del TSJC

09.10.2015 | 13:32

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM) estan preparant un acte perquè els alcaldes catalans donin suport al president de la Generalitat, Artur Mas, que el pròxim 15 d'octubre ha de comparèixer davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) pel 9-N, segons ha confirmat l'ACN. De fet, les entitats sobiranistes ja van avançar que convocarien mobilitzacions per acompanyar els imputats pel 9-N al TSJC, tant el president Mas com la consellera Irene Rigau i l'exvicepresidenta Joana Ortega. A més, han convocat concentracions davant dels ajuntaments a les 19.30h del 13 d'octubre.

Les quatre entitats també animen als seus socis a enviar una carta de protesta a títol individual dirigida al TSJC. El pròxim 13 d'octubre està previst que declarin davant de l'alt tribunal la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, i l'exvicepresidenta del Govern Joana Ortega. Mentre que el president Mas ho farà dijous 15 d'octubre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook