27 de setembre de 2015
27.09.2015
27-S

Romeva: "La gent parlarà i caldrà escoltar el mandat democràtic"

El candidat de Junts pel Sí celebra tenir "l'oportunitat" d'expressar a les urnes el projecte per Catalunya i assegura que faran "el que la gent hagi demanat"

27.09.2015 | 13:43
Raül Romeva

El candidat de Junts pel Sí, Raül Romeva, ha mostrat la seva satisfacció per arribar al 27-S i ha assegurat que ara el que cal és "escoltar el mandat democràtic" que surti de les urnes aquest vespre. Romeva ha celebrat que la gent tingui "l'oportunitat" d'expressar "quin és el seu projecte i la visió de futur del país" i s'ha mostrat convençut que "sigui quin sigui el resultat" serà respectat. "Farem allò que la gent hagi demanat que haguem de fer", ha declarat. Romeva ha fet aquestes declaracions després de votar al Casal de Mirasol de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), en una votació amb molta atenció mediàtica.

Romeva ha estat el candidat més matinador i ha votat a les 10 hores, també ha estat el primer membre de la seva candidatura en exercir el seu dret a vot. En arribar, Romeva ha hagut d'esperar uns minuts per votar ja que hi havia una petita cua.
Després de votar, ha celebrat poder expressar a les urnes el projecte de futur pel país ja que ha assegurat que "en democràcia és el més important". "Estem especialment contents d'haver arribat fins aquí", ha dit.
El candidat s'ha trobat amb representants de diverses nacions que han mostrat les banderes del Quebec, Euskadi, Galícia i Flandes, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema