El cap de llista de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, ha fet una crida a la participació en unes eleccions, les d'aquest 27-S, que són "transcendents, de gran importància". "Volem insistir en la necessitat que tot la gent que no veia aquestes conteses com a seves faci un pas i faci sentir la seva veu", ha reblat després de dipositar el seu vot a l'urna a l'escola Diputació, de Barcelona. El candidat de Sí que es Pot ha animat tothom a "expressar-se" perquè "com més alta la participació, més legitimats els resultats i més guanyarà la democràcia". Rabell ha assegurat que no està nerviós: "La feina està festa, la gent ha de parlar, els nervis ja els hem passat durant tota la campanya".

Rabell ha fet una crida a la participació aquest 27-S. "Prendre-s'ho amb tranquil·litat i acudir massivament a les urnes", ha reclamat. El candidat de la confluència d'esquerres ha demanat així a la gent que voti, també qui no s'ha sentit tradicionalment les eleccions catalanes com a pròpies. "Que facin un pas i facin sentir la seva veu en una jornada de gran importància". Rabell creu que cal que tothom "s'expressi" perquè com més alta sigui la participació "més legitimats els resultats i més guanyarà la democràcia", ha dit.

Rabell ha assegurat a la premsa que no se sent nerviós per afrontar la seva primera jornada electoral com a candidat a la presidència de la Generalitat. "Els nervis ja els hem passat durant tota la campanya", ha afegit. Un cop la feina està "feta", "la gent ha de parlar", ha sentenciat.

El candidat de Sí que es Pot ha votat puntualment a dos quarts d'11 del matí a l'escola Diputació de Barcelona aquest diumenge 25 de setembre. Ha arribat al col·legi electoral acompanyat de la seva companya.