08 de setembre de 2015
08.09.2015

Millo: «Si els catalans voten se li acaba el negoci a Mas i la llista del 3%»

Creu que «hi ha dues maneres que el separatisme guanyi; votar Junts pel Sí o no votar»

08.09.2015 | 06:30
El líder popular va vistar ahir Blanes.

El candidat del PPC de Girona, Enric Millo, va alertar ahir a Blanes que «a Mas no li interessa una alta participació perquè sap que, si tots els catalans anem a votar, a ell i als seus se'ls acaba el negoci» i en aquest sentit ha afegit «és per això que ha convocat les eleccions coincidint amb un pont a gran part de l'àrea metropolitana».
El candidat del PPC a Girona va recordar que «a dia d'avui, encara no ha sentit cap proposta sobre política econòmica de la llista del 3%, quan realment aquesta és vital per al futur de Catalunya».
Així mateix, el líder popular de les comarques gironines es va dirigir «als catalans amb seny» tot recordant que «PSC i Unió s'amaguen darrera de paraules buides i poc clares, que deixen entreveure dos partits independentistes de baixa intensitat».
Finalment Enric Millo va afirmar amb contundència que «hi ha dues maneres de que el separatisme guanyi; votant a Junts pel Sí o no votar» és per això que per aquestes eleccions el lider popular demana als gironins «unió i participació».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema