Teyco ha tornat a negar les acusacions de pagaments de comissions a CDC assegurant que el 2009, any al qual fan referència les "especulacions periodístiques i policials", l'empresa va facturar "més del doble" en projectes per a ajuntaments governats per PSC i ERC que el que va contractar a municipis on manava CiU. Pel que fa a les donacions, assegura que el mateix any va aportar 100.000 euros a CatDem, la fundació de CDC, per "contribuir a la millora i l'avenç de la societat catalana sense perseguir en cap moment un benefici econòmic". És una xifra "petita" en relació a la hipotètica comissió del 3%, que sobre l'import dels 5 projectes investigats "podria situar-se a l'entorn dels 343.000 euros".

Segons les dades que ha fet pública la firma constructora a través d'un comunicat, entre el 2007 i el 2014 l'empresa va facturar 148 milions d'euros a ajuntaments catalans, dels quals 53 es van facturar a consistoris governats per CDC. També ha indicat que la facturació derivada de contractacions de la Generalitat en aquest període va ser de 97 milions sobre una xifra total de negoci de 569 milions.

L'aportació a CatDem de l'any 2009, indica Teyco, ha estat "la més alta" que s'ha fet en el termini 2007-2014, "havent-hi anys que no se'n va fer cap, i mantenint-se l'activitat de l'empresa amb total normalitat".

Aquell any, el pes de l'obra pública en la facturació de la companyia va ser del 56,5%, davant del 43,5% que van representar els projectes procedents de la contractació privada. Amb una facturació de 95 milions d'euros, els ingressos procedents d'institucions públiques governades per CiU va ser de 31 milions d'euros, xifra que va representar un impacte del 33% en els ingressos globals.

Teyco també ha volgut puntualitzar que tots les obres dels casos concrets de Lloret, Figueres, Sant Celoni, Sant Cugat i Torredembarra es van adjudicar per concurs, i en quatre dels casos van ser obres incloses al Fons Estatal d'Inversió Local, que "depèn del Ministeri de Política Territorial".