24 de agost de 2015
24.08.2015
27-S

La Via Lliure augmenta en 40.000 el nombre d'inscrits en la darrera setmana

L'ANC recorda que els inscrits ja arriben als 210.000 però insisteix que cal omplir molts trams que encara estan buits

24.08.2015 | 13:11

La Via Lliure ha augmentat en 40.000 el nombre d'inscrits durant la darrera setmana. Així, ja compta amb 210.000 inscrits, però els organitzadors continuen insistint que encara queda molta feina per fer ja que el ritme d'inscripcions no és suficient i cal incrementar-lo per omplir molts trams que encara estan buits, segons ha indicat l'ANC. El president de l'entitat, Jordi Sànchez, ha volgut recordar que "cal que la Via Lliure sigui un èxit per a guanyar el 27-S". A banda, l'ANC continua la seva campanya d'estiu i aquest cap de setmana es desplaçarà fins a Ceret, a la Catalunya del Nord, on s'hi celebrarà l'acte de tancament d'una setmana que haurà estat dedicada a l''Eix de la democràcia'.

El debat es podrà seguir a través de les xarxes socials (#ViaDemocracia) i també s'acompanyarà de diversos actes que hi ha programats arreu del territori. D'aquests, en destaquen alguns com la formació del punter que es farà a les Borges Blanques el dimecres que comptarà amb la presència de Jordi Sànchez i Liz Castro, que aquest dimarts serà a Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa) en una conferència sobre "el moment històric actual i les properes eleccions del 27S".

També, hi ha prevista una conferència sobre la nova Constitució amb el jutge Santi Vidal a Bellveí dissabte que ve i una trobada amb el periodista Saül Gordillo sobre "democràcia i mitjans de comunicació" a Terrassa el mateix dia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema