Els Mossos d'Esquadra van detenir un conegut arquitecte de Cunit com a suposat autor de diversos robatoris en entitats bancàries, segons van confirmar fonts de la investigació.

Dimecres passat, una vintena d'agents dels Mossos d'Esquadra van participar en l'assalt de la casa de Cunit, a la comarca del Baix Penedès, on viu l'arquitecte José C. amb la seva dona i les seves dues filles menors, segons va publicar ahir el Diari de Tarragona.

Cap a les sis del matí el desplegament policial, acompanyat per un helicòpter que seguia l'operatiu des de l'aire, va entrar a l'habitatge unifamiliar i va detenir l'arquitecte i la seva dona.

Les mateixes fonts properes al cas van confirmar que els Mossos d'Esquadra portaven anys seguint la pista de l'home, a qui consideren un dels atracadors de bancs més actius de Catalunya, a qui seguien des de 2010.

Durant l'escorcoll per part dels agents, a la casa de l'implicat no es van trobar grans quantitats de diners, però sí unes armes que van resultar ser falses, i els mossos investiguen si amb aquestes armes hauria estata possible cometre com a mínim mitja dotzena d'assalts a sucursals d'entitats bancàries a Catalunya.