L'Audiència de Barcelona va ordenar ahir també l'empresari Josep Lluís Núñez Navarro, fill de l'expresident del FC Barcelona Josep Lluís Núñez, ingressar a la presó en un termini de deu dies per complir la seva condemna de dos anys i dos mesos de presó pel "cas Hisenda". En un acte, la secció novena de l'Audiència desestima el recurs de súplica que Núñez Navarro havia presentat perquè se suspengués la seva entrada a la presó, a l'espera que el Govern resolgui sobre la seva petició d'indult.

La sala esgrimeix en els seus actes els mateixos arguments que va utilitzar per ordenar l'ingrés a la presó de l'expresident del FC Barcelona i recorda a Josep Lluís Núñez i Navarro, com el seu pare, "no ha donat la menor mostra de penediment i contrició", de manera que no se'l pot considerar rehabilitat o reinserit.

En aquest sentit, l'acte recorda que el comunicat que el Grup Núñez i Navarro ha publicat aquesta setmana a tota pàgina a la premsa escrita negant els fets pels quals han estat condemnats suposa una "autojustificació" en què pare i fill es presenten davant l'opinió pública "gairebé com a víctimes d'una injustícia".