El president de la Generalitat, Artur Mas, apareix en l'espot de final de campanya d''Ara és l'hora' assegurant que votarà el 9-N pel violoncel·lista Pau Casals. En el vídeo hi apareixen representants polítics així com personalitats de la cultura i de la societat civil que ensenyen una fotografia del personatge desaparegut pel qual aniran a votar. Hi participen Josep Rull (CDC),Oriol Junqueras (ERC), Dolors Camats (ICV), Toni Font (UDC) David Fernández (CUP). Així com Muriel Casals (Òmnium), Carme Forcadell (ANC), Eduardo Reyes (Súmate), Toni Comin (Socialisme Catalunya i Llibertat) el director teatral Oriol Broggi , el director de cinema, Manuel Huerga i Lluís Gavaldà entre d'altres.

El vídeo és, segons 'Ara és l'hora', la primera resposta de la campanya conjunta de l'ANC i Òmnium davant la decisió del Tribunal Constitucional (TC) de suspendre el 9-N alternatiu. L'espot es titula 'Votaré per tu' i està dirigit per Lluís Danés.

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, apareix en l'espot assegurant que el 9-N votarà pel violoncel·lista Pau Casals. Josep Rull (CDC) vota per Francesc Macià, Toni Font (UDC), per Carrasco i Formiguera, Oriol Junqueras (ERC), per Lluís Companys, Dolors Camats (ICV), per Miquel Martí i Pol i David Fernàndez (CUP), per l'activista Guillem Agulló.

Les presidentes de l'ANC i Òmnium, Carme Forcadell i Muriel Casals, dediquen el seu vot a l'activista per la llengua Martí Gasull i a l'exsecretari general del PSUC Antoni Gutiérrez, el Guti. respectivament. El cantant Lluís Gavaldà a Marc Grau, productor de la majoria de grups de rock en català, el president de Súmate, Eduardo Reyes, li dedica a l'escriptor i periodista Paco Candel. Per la seva banda, la vídua de Vázquez Montalbán, Anna Sallés, votarà pel seu marit i el director teatral Oriol Broggi pel seu avi Moisès Broggi.

L'actor Joan Lluís Bozzo ensenya una fotografia del cantant de 'Sau' Carles Sabater i el director de cinema Manuel Huerga una de Salvador Puig Antich. Els actuals membres d'Elèctrica Dharma Joan i Lluís Fortuny votaran pels seus germans desapareguts Esteve i Josep Fortuny que també van ser membres de la banda.Toni Comín , de Socialisme Catalunya i Llibertat, dedica el seu vot al seu pare Alfons C. Comín i l'actriu Mercè Pons a l'escriptora Mercè Rodoreda.