La Grossa Cap d'Any, una de les operacions de recaptació més noves posades en marxa pel Govern de la Generalitat, ja ha sortit a la venda.

Els dècims tenen un preu de 5 euros i es venen als punts de venda habituals de Loteria de Catalunya, a més d'una xarxa àmplia d'establiments comercials. Els ingressos que reporti la Grossa catalana es destinaran a pagar el premi i, la resta, a un programa d'atenció a la infància que impulsarà la Conselleria de Benestar. La nova rifa tindrà un primer, un segon i un tercer premi.

El primer premi de la nova loteria atorgarà 20.000 euros per cada euro jugat, el mateix pot que reparteix la rifa espanyola.

Aquesta seria una de les iniciatives que el Departament d'Economia i Coneixement està impulsant per incrementar els ingressos, amb l'objectiu de poder mantenir el 2014 la despesa d'aquest any.

El Govern ha evitat quantificar els ingressos que podria generar la iniciativa, i avança que les properes setmanes farà una presentació on es concretaran les característiques.